ja kupuję przeważnie ciuszki na wyprzedażach - i tak np. koszulki na ramiączka czy topy uda się za 20 zł, a czasem nawet za 9,90 z zimowymi to nie wiem, bo raczej z letnich wyprzedaży korzystam
Amica Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 06 Maj 2009 Posty: 1452 Skąd: Wodzisław Śląski
Fason kurtki fajny, ale nie przepadam za takimi błyszczącymi materiałami. W tym roku te kurtki z połyskiem dominują w sklepach i trudniej jest upolować jakąś fajną matową. Ale z tego sklepu co podałaś podobają mi się rękawiczki, o te: http://www.szalstyl.pl/produkt/opis/244 Na allegro podobne schodzą jak świeże bułeczki i chyba za wyższą cenę.
_________________ Masz pytania dotyczące forum, jakąś sprawę do Administracji, bądź chcesz zgłosić problem? Pisz na PW.
ja uwazam jak Justyna* i rekawiczki tez mi sie podobaja;d bo takie mam;d ale mama robila na drutach;d;d;d
Wysłany: 2010-03-10, 19:54
Ja kupuje modną odzież damska w super butiku internetowym. Gorąco Wam wszystkim polecam www.fidoma-butik.pl. Świetne ubrania, super jakoś materiałów i wykończenia. Ubranka na każdą kieszeń i godne polecenia.
Gorąco Wam polecam dziewczyny.
Gosia34
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum