to szczęściara z Ciebie! ja to mam na każdym kroku, ostatnio kupiłam sobie torebkę która miała metalowy sznureczek i wyobraź sobie że na całym dekolcie wysypka, istny szok!
Pomogła: 1 raz Wiek: 29 Dołączyła: 25 Mar 2008 Posty: 198 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2009-07-27, 12:19
Kurcze moje koleżanki mogą nosić takie rzeczy, zwykłą bizuterię, mają jej mnóstwo, a ja nie mogę, tylko złoto i srebro.
A jak dłuższy czas nosiłam złoto, to jak nałozyłam srebro to też czulam na początku lekkie swędzenie.
Zawsze mozesz po prostu wybrac cos posrebrzanego,wtedy tez nie powinnas miec uczulenia tylko perfidne metale powoduja wysypke lub nawet zmiane koloru skory w danym miejscu (np. kolczyki)
Dla mnie nawet posrebrzane nic nie daję od razu robi się czarne i koniec muszę to zdjąć. Mogę tylko prawdziwą biżuterie nosić albo złoto albo srebro nic innego nie przyjmuje moje ciało a szkoda bo tyle jest teraz takiej fajnej nie drogiej biżuterii jak widać nie dla każdego buu
Cześć ja wole złoto bo lepiej prezentuje się jako biżuteria. Po za tym złoto pasuje do kobiet zarówno o jasnej karnacji jak i u osób posiadających ciemniejszy odcień skóry. Ostatnio kupiłam piękną biżuteri i podaję link do sklepu http://www.galeria-bizuteria.pl myślę, że biżuteria ma coś wyjątkowego w sobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum