najlepszym sposobem na zgubienie kilogramów jest.... koniec obżerania się. jest dużo środków odchudzających, ale najskuteczniejsze są plastry. A gdzie się je nakleja? - na usta
Moje drogie mam taki problem, że w momencie, gdy się odchudzam to wizualnie zwykle sporo mi "ubywa" i widzę to też po ubraniach, lecz na wadze stoję w miejscu. Wiecie może jak wpłynąć także na bezpośredni spadek wagi? Mam z tym największy problem. Może macie podobny? Pozdrawiam.
witam jestem kobietą, która zawsze miała problem z wagą, chociaż nie jestem gruba to dużo ważę na tej stronie znalazłam odpowiedź dlaczego tak jest podaję link:
http://www.kosmetyki-porady.pl
Właśnie nie do końca można się nie obżerać, a obrastać tłuszczykiem. Najważniejsza jest zbilansowana dieta [nie dieta cud bo takie nie istnieją] pod względem makroelementów tj. węgle tłuszcze białka w przeliczeniu na kg masy. Jeśli ma się dobrą dietę to nawet bez ćwiczeń można fajne efekty uzyskać, ja akurat ćwiczę ale przyjaciółka nie i też jej zleciało parę dobrych kg bez jojo.
GoldenRose.Home
Wysłany: 2010-07-05, 09:00
Co najważniejsze, nie można się głodzić, ale po prostu mniej jeść... przy tym więcej warzyw, owoców-ale tu też bez przesady z uwagi na cukry, aaa i oczywiście zapomnieć o słodyczach i przerzucić się na żytnie, cienkie pieczywko:) Przy takiej diecie, co najmniej 1,5 litra wody mineralnej:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum