Czy któraś z Was używała może kosmetyków z Matrixa? Co sądzicie o ich skuteczności? Nie są to tanie kosmetyki, więc czy warto je stosować?
http://www.matrixpoland.p...atcode=AXE_HAIR^F1_Haircare_Styling&TopCat=F1_Haircare_Styling&
Dużo dobrych opinii się naczytałam na ich temat, a na allegro ceny naprawdę niezłe i sama ostatnio tak na nie zerkałam, bo L'Oreal jednak trochę drogi. Matrixa używają raczej lepsze salony, myślę, że wypróbować warto. Ja sama chyba też coś od nich wezmę, ale jeszcze nie wiem co
_________________ Masz pytania dotyczące forum, jakąś sprawę do Administracji, bądź chcesz zgłosić problem? Pisz na PW.
ja jak byłam ostatnio u nowego fryzjera(robił mi fryzurkę na imprezkę) to właśnie zauważyłam te kosmetyki , tz. najpierw je poczułam i mnie przyciągnęły Fryzurka wyszłą super , chociaż to nie koniecznie zasługa kosmetyków a dobrego fryzjera. ale mogę stwierdzić że włosy utrzymały mi się przez całą noc, a po zdjęciu spinek(bo były upięte) nie miałam kasku na głowie, na drugi dzień rozczesałam włoski i miałam piękną fryzurkę bez zbędnych zabiegów. nie musiałam np: po raz drugi prostować włosów . wiec chyba są warte uwagi, chociaż ze względu na cene nie wiem czy kiedyś sobie na nie pozwolę
Ja też ostatnio jak byłam u fryzjera to fryzjerka używała tej firmy kosmetyki i bardzo mi polecała, gdyż nawet u niej mogę sobie zakupić ale jakoś tak o tym zapomniałam.
Jak dla mnie ładnie pachną, są bardzo delikatne dla mojej skóry tak odczułam i prawda fryzurka trzymała mi się przez weselę i poprawiny tak pięknie to wyglądało, że mi było szkoda myć włosów.
Właśnie podczas wczorajszej wizyty u fryzjera, pani fryzjerka używała produktów tej firmy i bardzo spodobał mi się zapach tych kosmetyków, a włosy były miękkie i przyjemne w dotyku i w ogóle nie obiążone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum