Ostatnio spodobało mi się połączenie tuniki i legginsów. Czytałam, że kilka z Was właśnie chętnie w takim połączeniu prezentuje . W związku z tym chciałabym Was zapytać gdzie polecacie zakupić takowe legginsy, jakiej długości (zwyczajne- długie jak spodnie czy może też 3/4?) i jaka jest mniej więcej ich cena. Nie zapominajmy też o kolorze .
Ja na zimę miałam troszkę grubsze a teraz cieńsze ze względu na pogodę śmigam w nich 4 pory roku bo czuje się swobodniej niż z jeansach a zakładam do tunik, bluzek leciutko za tyłeczek bądź też rozpinanych sweterków za pupcie
a ile kosztują... to w sumie też zależy jakie na teraz mam takie z gatty, ale dostałam w prezencie, a za tamte grubsze dałam jakoś... 30 złoty. A długość? Wedle uznania, ale ja najbardziej lubię do kostek, kolor? czarny bądź szary aa i bez koronek jak Maua:) zwykłe gładkie
_________________ ''Kochająca kobieta wybacza wszystko, lecz nie zapomina niczego''
/Khalil Gibran /
Uwielbiam legginsy mam klika par w różnych kolorach, ale moje ulubione są z Gatty, model Gatta Rio 04. Modne i wygodne a co do ceny to też przystępna:)
ja nie przepadam za legginsami, to nie dla mnie, modę trzeba dopasować do siebie a nie na odwrót
_________________ Life is piece of shit when you look at it!
Amica Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 06 Maj 2009 Posty: 1452 Skąd: Wodzisław Śląski
Wysłany: 2010-01-19, 12:34
dlatego nie mam zadnych
ale jakos ostatnio mmylse nad zakupem
_________________ (;
agnesja
Wysłany: 2010-05-25, 17:30
Ja nie założę leginsów bez sukienki albo tuniki. Połączenie wygląda pięknie. Nie jestem zbyt wysoka, ale mnie to jakoś wyszczupla i daje wrażenie, że jestem wyższa co strasznie mi się podoba Na modasoliver.pl są ciekawe połączenia, które warto przetestować
Amica Pomogła: 2 razy Wiek: 18 Dołączyła: 06 Maj 2009 Posty: 1452 Skąd: Wodzisław Śląski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum