kate1980
Wysłany: 2009-11-26, 17:15
rzeczywiście szał na ładną opaleniznę zdecydowanie miną dlatego też założyłam ten wątek. zdecydowanie uważam, że media zrobiły swoje i ilość osób regularnie odwiedzających solrium drastycznie spadła. oczywiście zdarzają się takie wyjątki jak te z "rozmów w toku",ale są to już jedynie jednostki.
wiecie co tak szczerze mówiąc trochę szkoda mi tych dziewczyn. bo jak by nie było są one chore. chciały wyglądać pięknie a niestety doprowadziły do odwrotnej sytuacji.
Dokładnie widać też było u nich rywalizację noi chciały wyglądać podobnie jak jakieś większe sławy no cóż wszystko jest dobre z wszystkiego można skorzystać ale bez przesady. Ja nieraz latem smuciłam się bo jak gdzieś wyszłam zazdrościłam niektórym dziewczynom, że takie pięknie opalone są ale po obejrzeniu tego programu na TVN wolę nadal moją bladość i jasną karnację:))) Chodzę na solarium ale raz na dwa tygodnie albo raz na tydzień zależy mój facet też nie chce żebym w ogóle chodziła na solarium ale co tam można iść od czasu do czassu trochę się powygrzewać
no właśnie - zimą solarium wspaniale wpływa na mnie - po pierwsze uwielbiam ciepło i mogę się wygrzać, po drugie tak ja od słońca nabieram energii i lepiej się czuję
Edyta23, widocznie zbyt gorąco dla Ciebie jest i mało tlenu dopływa do mózgu, ja mdleję przeważnie zimą w Kościele, bo jest tłum, duszno i na dodatek perfumy się kumulują, a człowiek jeszcze ciepło ubrany.
w saunie własnie nie byłam, bo jakoś się obawiam, że może mi się słabo albo niedobrze zrobić... Ale np. znajomy chodzi na sunę zawsze po imprezie - to pomaga mu wyleczyć kaca
kate1980
Wysłany: 2009-12-29, 17:06
no teraz przed Sylwestrem zaczął sie kolejny bum na ładną opaleniznę. śmieszą mnie tylko co niektóre osoby przychodzać dzień przed i oczekując natychmiastowych efektów. ostatnio moja koleżanka puściła plotkę o jednym z naszych solariów, że jest niby kiepskie, bo po pierwszym razie nie uzykała wymarzonego efektu. nawet nie chciało mi sie jej tłumaczyć podstawowych zasad korzystanie z solarium. to jest po prostu śmieszne i tyle. tzn. ludzie są smieszni.
Co do tematu to wydaje mi się że kiedyś minie moda na opalone ciałka i wtedy będą zamykać solaria itd. Można to zauważyć na przykładzie mody na opalanie etc. w latach 30tych to było nie do pomyślenia że można iść na plażę i leżeć i się opalać, zaczęło się od Kalifornii i z taką kalifornizacją potrzeb mamy do czynienia, tylko kiedyś będzie jej kres.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum