Ja też agf przekonałam się ostatnimi czasy do Ziaji zresztą coraz bardziej przekonuję się do tego, że co tańsze jest lepsze od tych droższych i reklamowanych marek
Google
Wysłany: Reklama
Wysłany: 2009-12-20, 14:25
widac każdy ma inne odczucia.
dlatego lubię miec własne zdanie o kosmetykach, książkach i wszystkim
mi te kremy wysuszly ręce, nie nawilżały za dobrze, balsamy też
zapach tez nie za bardzo chociaż kupując kosmetyki nie zwracam uwagi na zapach, ale kiedyś kypiłam okropny dezodorant i teraz sprawdzam zapach jak nie znam czegoś.
i balsam czekoladowy farmony - zapach troche zbyt intensywny jak dla mnie, a jeszcze tak jakby ta czekolada pachnie margaryną. lubię zapach masła kakowego ziaji, jak n a razie najlepszy z czekoladowych
Zawsze tak się zdarzy, że coś, co nam pasuje, nie pasuje komuś innemu. Jest wiele kremów, które zadowolą niezbyt wymagającą skórę, ale do tej bardzo suchej w ogóle się nie nadają.
Dla mnie krem do rąk musi dawać prócz natłuszczenia autentyczne nawilżenie, żebym czuła, że wsmarowany w skórę preparat zmniejsza napięcie skóry, mocno odczuwalne zwłaszcza wtedy gdy dużo czasu spędzamy przekładając papiery. Mało który krem spełnia moje wymagania, choć przyznać muszę, że jeśli już się taki zdarzy to naprawdę z różnych półek cenowych.
_________________ Masz pytania dotyczące forum, jakąś sprawę do Administracji, bądź chcesz zgłosić problem? Pisz na PW.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum